Waar het allemaal begon

Waar het allemaal begon

Hoi! Wat leuk dat je bij ons merk terecht gekomen bent. 
Wij zijn twee studenten, Tim en Nine. We kennen elkaar al heel lang en vanaf de middelbare school praten we al over een eigen bedrijf samen. Die dag is nu eindelijk aangebroken, we stopten met dromen en gingen doen! Outsider apparel was ontstaan. 

Als je kijkt naar grote streetbrands zoals Daily paper, Karl Kani, Stussy en noem maar op, moet je altijd kiezen tussen man en vrouw. Onze visie is om een merk te creeëren waarbij er geen onderscheid gemaakt wordt tussen genders. Urban streetwear clothing voor iedereen, man, vrouw, non-binair, etc. Een merk voor creatieve mensen en ontdekkers die ook wel van een beetje spanning houden. 

Explore. Experience. Express. 

Outsider apparel is er voor iedereen en toch persoonlijk. Onze missie is om mensen te laten ontdekken en niet alleen in hun kledingstijl. Ontdekken van nieuwe plaatsen, verlaten gebouwen en plekken. 

Niet alleen heeft outsider oog voor genderneutrale kleren, ook zijn onze kledingstukken duurzaam en worden ze niet verzonden in plastic zakken. We vinden verlaten gebouwen erg mooi maar verder zijn wij milieuvriendelijk ingesteld. 

Outsider heeft voor ieder wat wils. Casual, neutraal of juist unieke limited designs. Shirts, hoodies, sweatshirts, je vind het allemaal in deze streetwearshop. 

Ontstaan logo
Het logo van outsider apparel is een soort planeet. Dit planeetje staat voor 'outsider planet', een community die wij willen creëeren met dit merk. Een community voor avonturiers en durfallen, waarin je de vrijheid hebt om te ontdekken wie je bent, niet alleen in je kledingstijl maar op alle vlakken.