Dé beste party tips 2023!

Je hebt eindelijk weer een feestje op de planning! Maar wat doe je nou eigenlijk aan? 
1. Gender? Who?
Bij het ultieme festival outje gaat het er natuurlijk om hoe uniek en goed jij eruit ziet, zonder dat je daarbij hoeft te letten op de gendernormen. Het mooie van de meeste festivals is dat iedereen lekker kan zijn wie hij/zij/hen daadwerkelijk wil zijn. Experimenteer dus lekker met nieuwe looks die je normaal niet zo snel zou dragen, alles is mogelijk! 
2. Next level outfits? Ga op zoek naar accessoires!
Kleding bepaald natuurlijk jouw look en ook de vibe die je uitstraalt. Hoe je die vibe nog net even naar het volgende niveau kan tillen? Accessoires! Hoe tof is het om bijvoorbeeld een hoed te hebben in hetzelfde thema als je shirt? of waaiers die matchen? Het klinkt misschien als een klein detail, maar geloof me, er lopen genoeg scherp oplettende mensen rond op een festival waarvoor die details op zullen vallen 😉
3. Festival supplies
Zorg ervoor dat je al je benodigdheden bij hebt voor een onvergetelijke avond zonder gedoe! 
Bekijk daarom hier onze reflecterende waaiers of handige sleutelshangers.

4. Shirts 
In zo'n zaal of buiten in de zon kan de temperatuur aardig oplopen. Kies voor een shirtje met korte mouwen. Klik hier voor de beste outfits voor jouw rave! 
5. En niet te ontbreken; Glitters en Sparkles!!!

 

Tips voor een veilig feestje
Voor het feest kan beginnen:
-Laat je drugs testen
Meten is weten. Dat geldt ook voor XTC. In XTC hoort MDMA te zitten. Maar het komt soms ook voor dat er een andere stof in je pil zit. Dit wil je niet. Ook je leverancier weet vaak niet wat er in zit. Om zeker van je zaak te zijn kun je het beste je drugs laten testen bij de GGD. 
-Eet goed van tevoren
Op een lege maag kan je niet teren! Eet gewoon normaal en gezond voordat je gaat gebruiken. Het is aan te raden om je portie te vergroten omdat je tijdens de meeste party drugs minder eetlust hebt. Probeer overigens tijdens het gebruik wel te eten, al is het maar een klein beetje. Denk hierbij aan een banaan of een soepje, deze suikers zullen je goed doen.
-Slaap goed van tevoren
Zorg dat je goed uitgerust bent. Tijdens als dat springen en dansen verbruik je veel energie. Slapen zorgt voor meer energie en dus kan je harder uit je plaat. 
-Zorg dat je mentaal in topconditie bent
Als je kampt met depressie of down bent, is het niet handig om drugs te gebruiken. Gebruik alleen als je je lichamelijk en psychisch goed voelt!
Tijdens je feestje:
-Let op de dosering
Gebruik matig. Hou bij hoeveel je gebruikt. Stuur bijvoorbeeld elke keer een smiley naar je feest buddy op whatsapp, zo kun je precies terugzien hoe laat je gepakt hebt. En: gebruik nooit om de vervelende gevolgen van vorig gebruik op te heffen. Slik niet meer dan 1 tot 1,5 mg MDMA per kilogram lichaamsgewicht. Dus als jij 60 kilo weegt, moet je niet meer nemen dan 60 tot 90 mg.
-Drink voldoende water
Het is belangrijk om te blijven hydrateren. Door het gebruiken van drugs krijg je een gortdroge mond en dorst. Dit kan je verminderen door water te drinken. Maar let op: teveel water is gevaarlijk! Hierdoor kan je een watervergiftiging krijgen.
Je kan het beste 1 glas water per uur drinken en maximaal 2. Drink geen alcohol. Dit kan zorgen voor uitdroging. Tip: loop niet continu met een flesje water in je handen. Hierdoor drink je meer. Koop een fannypack waar een flesje inpast. Of doe water in een glas, dan moet je hem wel snel opdrinken want als je in een moshpit beland ben je alles kwijt!
-Blijf op temperatuur
Een van de meest ernstige risico’s van drugs gebruik is oververhitting. Je lichaamstemperatuur gaat omhoog tijdens het gebruik van drugs en het dansen in zo'n warme zaal maakt dit de kans op oververhitting nog groter. Neem dus af en toe pauzes tussen het dansen. En houd in de gaten of je het niet te heet hebt. 
-Niet combineren
Het combineren van drugs kan gevaarlijke situaties opleveren. Drugs kunnen elkaars effecten tegenwerken of juist versterken. Dit moet je dus niet doen.
-Maar vooral; Have fun!
Geniet ervan, en let op elkaar!

 

PS. Onze nieuwste party collectie is NU beschikbaar! Klik hier voor de beste outfits en party supplies!